Virkkausta (crocheting), neulomista (knitting), puutarha (gardening), kukat (flowers), kotoilu (homing), matkailu (travelling), heksispeitto (hexagon), korut (beading, beadwork), kirppislöydöt...KahviKaneli Virkkaa *klikkaa* tästä etusivulle

Sunday 10 February 2013



Tällä ohjeella et voi olla onnistumatta.
Olen kokeillut monenlaisia muffinssitaikinoita,
ja aina palaan tähän.

Tämä on varma ja maukas.
Ohjetta voi helposti muuntaa päällystä muuntamalla.
Tai lisätä taikinaan kaakaota tai jättää pois tai
muita mausteita.

Nyt tein kuorrutuksen voista + tomusokerista +
Fazerin punaisesta suklaasta.

Nam!



4 comments:

Anonymous said...

Slurps

Anonymous said...

Tarkennatko sie tuota päällystä: eli paljoko voita,tomusokeria ja suklaatia?

KahviKaneli said...

Jaa-a, tuopa onkin vaikea muistaa, että paljonkohan oli suklaata ja muita, mutu- tuntumalla täyte. Mutta esim. riippuen että paljonko on niitä muffinsseja, niin yleensä teen vain niin, että sulatan suklaan vesihöyryssä kupissa esim. puolikas levy (ensin ja tekee sitten enemmän jos muffinsseja enempi) ja n. 50 g voita ja tomusokeria niin paljon, että se seos on notkeaa, mutta ei ihan valuvaa, niin että sitä voi pursottaa, mitähän sanoisin? ainakin 2-3 dl, ehkä enemmänkin. Kyllä mulla varmaan tuohon annokseen oli kuitenkin jopa lähes yksi levy suklaata.

KahviKaneli said...

Ja jos tuntuu, että hups, että menikin liian tönköksi tuo päällyste, niin notkistaa sitä vaikka muutamalla ruokalusikallisella appelsiinimehua tai sitruunamehua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...